Djelujemo kao tim mladih, obrazovanih ljudi koji je pokrenuo ZEV SERVIS koji pruža kako usluge osnivanja zajednica etažnih vlasnika i knjigovodstvene usluge tako i usluge održavanja zajednica etažnih vlasnika na teritoriji grada Banja Luka.

Zajednica etažnih vlasnika je nova institucija u stambenom sistemu Republike Srpske. Stupanjem na snagu Zakona o održavanju zgrada (Službeni glasnik RS br. 101/11) zajednica etažnih vlasnika u smislu odredaba ovog zakona predstavlja oblik organizovanja etažnih vlasnika radi obavljanja poslova upravljanja zgradom.

Osnovna inspiracija za pokretanje ZEV SERVIS, kao nove aktivnosti u okviru knjigovodstvenog biroa, jeste činjenica da su ZEV osnivanjem postale pravna lica, te kao takve su obavezne da vode poslovne knjige i da pripremaju i prezentuju svoje finansijske izvještaje u skladu sa Zakonom o računovodstvu i reviziju Republike Srpske.

Zašto nas izabrati?

Naša vizija je da stvorimo moderan servis zajednica etažnih vlasnika u kojem će naši klijenti moći da pronađu SVE NA JEDNOM MJESTU – računovođu, pravnika, kućnog majstora, higijeničara…Savremeni način života nameće mnogo obaveza. Svoje slobodno vrijeme koristite na kreativniji način,a nama prepustite brigu oko osnivanja i vođenja knjiga za Vašu zajednicu etažnih vlasnika.

Povjerljivost

Sve se odvija žiralnim putem, nema potrebe za blagajnikom, niko nema kontakta s gotovinom, niti jedna konvertibilna marka ne može da ode s računa zajednice bez potpisa i pečata predsjednika ZEV.

Ažurnost

Obračun mjesečnih troškova redovnog i investicionog održavanja zajedničkih dijelova zgrada i isporuka mjesečnih računa etažnim vlasnicima vrši se najdalje do 15-og tekućeg mjeseca za prethodni mjesec.

Transparentnost

Svi etažni vlasnici mogu jednostavnim klikom miša da steknu uvid u finansijsko stanje zajednice, pojedinačne kartice stanara, evidencije dužnika, stanje na žiro računu zajednice putem portala “e – ZEV”.

Kako biste se uvjerili u kvalitet naših usluga i ležernost koju s nama dobijate, predlažemo Vam da prvi mjesec radimo besplatno i ako budete zadovoljni rado ćemo nastaviti saradnju.

Napominjemo da sve račune koje dobije ZEV (vezane za obaveze zajednice prema trećim licima: struja, voda, lift…) potpisuje i ovjerava pečatom ZEV-a presjednik UO, a mi smo tu da nalog odnesemo u banku. Svaki naš potez mora biti opravdan odlukom ZEV-a.

Sve uplate i isplate se odvijaju preko računa ZEV-a na način da stanari račune koje dobiju u svoje poštansko sanduče plate na račun ZEV-a, a onda se sa računa ZEV-a plaćaju zajednički troškovi zajednice.

7000+

ZADOVOLJNIH KORISNIKA

30+

POSLOVNIH PARTNERA

300+

ZAJEDNICA