Prijave za učešće u akciji „Biramo najuređenije“ otvorene do 27. juna

BANJA LUKA – Tradicionalna akcija Gradske uprave pod nazivom „Biramo najuređenije“, produžena je do 27. juna.

Naime, zbog velike zainteresovanosti sugrađana Komisija je odlučila da produži rok za prijave za učešće u ovoj akciji koja se organizuje 20. godinu uzastopno.

Podsjećamo,akcija je počela 10. maja, a biće izabrano najuređenije privatno dvorište, najuređeniji prostor privrednih subjekata i javnih ustanova, najuređeniji prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon.

Svi zainteresovani sugrađani mogu se prijaviti putem prijavnog lista, koji mogu preuzeti ispred Prijemne kancelarije u Gradskoj upravi ili OVDJE.

Popunjene prijave sa fotografijama, potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu: javnost@banjaluka.rs.ba ili ih predati u Prijemnu kancelariju Gradske uprave.

Prijave je moguće dostaviti i putem pošte, na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka (Komisija za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“), Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka.

Za dodatne informacije možete se obratiti predsjednici Komisije za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“, Sanji Matarugi na broj: 051 244-444 (lokal 774).

Izvor: www.banjaluka.rs.ba